FORTYKKET MAGISK RENGJØRINGSKLUT

Ingen gjenværende streker

Mikrofiber er flott for å fjerne skitt fra speil og vinduer uten å skrape opp overflaten. Bruk den på glass, vinduer, speil, bilfrontruter og til og med rustfritt stål.

Ingen kjemikalier nødvendig

Ved å bare bruke mikrofiber og vann er en fin måte å rengjøre speil, vinduer og apparater i rustfritt stål på. Faktisk er mikrofiber og vann en perfekt kombinasjon for en rekke rengjøringsoppgaver rundt hjemmet ditt!

Lofri

 

Mikrofiberhåndklærne er tettvevd slik at de ikke etterlater lo! Bruk dem til å tørke på speil og vinduer for å absorbere vannet og polere de vedvarende stripene. Bruk dem på enhver glatt, ikke-porøs overflate!

Superfin fiber

 

Rengjør som en proff og gå for mikrofiber! Disse mikrofiberhåndklærne blir brukt og elsket av profesjonelle rengjøringspersonell for å rengjøre og tørke glass, noe som betyr at du også vil elske dem!

Ingen komplekse brukstrinn

Bare fukt dem, tørk av, skyll og gjenbruk. Det er så enkelt som 1,2,3! I tillegg er de maskinvaskbare og forblir effektive etter hundrevis av vask.

fortykket magisk rengjøringsklut

Fjerner støv, smuss og olje fra alle harde overflater, og etterlater en stripefri glans. Dette rengjøringsproduktet er designet for å brukes om og om igjen uten å miste eller redusere effektiviteten.

Spar tid og energi

Hver rengjøringsklut er ypperlig utformet, tykkere og mer holdbar, med en gjennomsnittlig levetid på 3 år. Sammenlignet med en vanlig rengjøringsklut trenger du ikke å tørke av vannflekkene med en renseklut igjen, noe som sparer deg for tid og krefte

 

Det er ikke nødvendig å tilsette vaskemiddel

Bløtlegg den med vann først, vri deretter vannet hardt ut for å rengjøre den. Merk: Dette produktet kan ikke tørkes tørt og sprayes med vann. Ikke tilsett vaskemiddel. Jo mer du sveiper, jo flere blomster. Kan brukes til glass, skap, vinduer, kopper, kraner, etc.

 

Sterk vannabsorpsjon

Det myke materialet kan absorbere mange ganger sin egen vekt i vann og har sterk vannabsorpsjon. Hvert stykke magisk klut er utsøkt laget, tykkere og mer holdbart, noe som øker levetiden.

 

Multifunksjonell

Mikrofiberrensekluter er perfekte for rengjøring av glass, speil, biler, gulv, møbler, hvitevarer og mer. Ekstra tykke magiske rengjøringskluter og vann er den perfekte kombinasjonen for en rekke rengjøringsoppgaver rundt hjemmet ditt.

 

Maskinvaskbar og lettstelt

Hurtigtørkende og lett å vaske, sparer tid og energi. Disse polstrede magiske rengjøringshåndklærne kan vaskes i maskin og for hånd og kan vaskes og gjenbrukes hundrevis av ganger uten å miste effektiviteten. Enkel å rengjøre og vedlikeholde.

 

 hvorfor er den fortykkede magiske rengjøringskluten 

den beste for ditt valg?

velg en pakke som passer deg!

HOT SALG

Magisk Fortykket Rengjøringsklut 20x30CM 5STK

50% RABATT
199,00 kr
398,00 kr

HOT SALG

Magisk Fortykket Rengjøringsklut 30x30CM 5STK

50% RABATT
239,00 kr
478,00 kr

HOT SALG

Magisk Fortykket Rengjøringsklut 20x30CM 10STK

50% RABATT
269,00 kr
538,00 kr

HOT SALG

Magisk Fortykket Rengjøringsklut 30x30CM 10STK

50% RABATT
299,00 kr
598,00 kr

hva våre kunder sier

4.8

Ut av 5.0

samlet 

vurdering

98%

av kundene vil kjøpe fra BraDeals igjen og anbefale det.

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet. Flott produkt, gjør livet mitt bedre ved å gjøre rengjøringen enklere.

Null angrer.

Linda F.

Jeg vasket håndklærne 1x før bruk (UTEN skyllemiddel). Om jeg bruker dem med kaldt eller varmt vann spiller ingen rolle! De smitter definitivt ikke av! Disse håndklærne er veldig absorberende, en god størrelse og virkelig rene! Jeg har en klar kjøpsanbefaling for disse håndklærne!

Ola E.

Fungerte veldig bra! Blir blankt og fint. Klutene fungerer som reklamen.

Cecili K.

Synes det er veldig rask levering , Fantastisk superklut,blir speilblanke overflater

Magnus K.

Jeg elsker disse rengjøringsfillene. Mikrofiberhåndklær er ikke noe nytt, men jeg har aldri hatt så gode, de er fine både til å tørke av overflater og til hverdagsvask. Det er ikke bare kjøkkenet som skinner. :)

Mari S.

Disse håndklærne er bare veldig gode. Vil ikke ha noen andre. Flott å bruke på kjøkkenet og for å spare noen av papirserviettene. Mikrofiberklutene imponerte meg virkelig. De er sterke, absorberende og enkle å rengjøre. Som kjøkkenhåndklær i bruk, vil vi kjøpe igjen.

Lars H.